Hartung Attila elsőként forgat filmet a Z generációról a budapesti éjszakában

2018. március 29.

SENKI NEM MEGY SEHOVA munkacímmel készül az Inkubátor Program keretében a Filmalap 62 millió forintos gyártási támogatásával Hartung Attila első mozifilmje. A forgatás június végén kezdődik a budapesti éjszaka forgatagában. Hartung filmje lesz az első magyar mozifilm, ami kifejezetten a Z generáció története. Főszereplői mai magyar tinédzserek, digitális bennszülöttek, akik úgy érzik, nekik mindent szabad és nincsenek határok, nincsenek következmények. Tetteiket rendszerint felveszik telefonnal és megosztják, ami rengeteg like-ot hoz. A bandának az érettségi után egy búcsúestéje marad, mielőtt szétszélednek külföldre tanulni. Ezen az éjszakán a fiúk azonban túl messzire mennek…

A főszereplő László Panna és Yorgosz Goletsas amatőr színész, a Deep Glaze zenakar frontembere. Hartung Attila a forgatókönyvet Kerékgyártó Yvonne-nal (Free Entry) közösen írta, az operatőr M. Deák Kristóf lesz. Az alkotók a film kapcsán együttműködnek a vezető magyar alternatív zenekarokkal.

Senki nem megy sehova producere Major István és Iványi Petra, a film a Vertigo Média (koproducer: Kárpáti György) és az Ister Film (koproducer: dr. Korom Norbert) együttműködésével készül.

Hartung Attila filmje a Vertigo Média forgalmazásában lesz látható a hazai mozikban 2019-ben.

WordPress Video Lightbox Plugin