Filmjeink

 • Filmbemutatók dátum szerint

2019. 08. 29.

Egy herceg és egy fél

Un print si jumatate

Színes, feliratos román dráma

Mozibemutató: 2019. 08. 29.

Három közeli barát, Iris, Marius és István összeköltöznek egy bérelt bukaresti lakásba. Mindhárman menekülnek a magánytól, a mindennapok közös pillanatait, intimitását együtt, családként élik át. A történet középpontjában Iris áll, aki a közelmúltban elhunyt barátját gyászolja.

 • Rendezte: Ana Lungu

 • Szereplők: Iris Spiridon, Marius Manole, Téglás István, Mátray László, Dantes Bobaianu, Sasa Berceanu, Razvan Alexe, George Gâdei, Emilian Oprea

2019. 08. 29.

Raoul Taburin

Raoul Taburin

Színes, szinkronizált francia vígjáték

Mozibemutató: 2019. 08. 29.

Raoul Taburin mindent tud a biciklikről, ő a dél-francia kisváros, Saint Céron elismert és egyetlen biciklikereskedője. Van azonban egy titka: felnőtt létére segédkerekek nélkül nem tud kerékpározni, hiába próbálkozott egész életében újra és újra.

 • Rendezte: Pierre Godeau

 • Szereplők: Benoît Poelvoorde, Edouard Baer, Suzanne Clément, Victor Assié, Grégory Gadebois, Ilona Bachelier, Marilou Aussilloux, Vincent Desagnat

2019. 08. 08.

Góliát

Goliat

Színes, feliratos svéd dráma

Mozibemutató: 2019. 08. 08.

Egy kis svéd iparvárosi közösségben, ahol a helyiek nagy része bűnözésből él, a 17 éves Kimmie apja drogkereskedelem miatt börtönbe kerül. A fiúra hárul a feladat, hogy gondoskodjon a megszokott életéből kibillentett család megélhetéséről.

 • Rendezte: Peter Grönlund

 • Szereplők: Joakim Sällquist, Cedomir Djordjevic, Sebastian Ljungblad, Tuva Linghult, Cornelia Andersson, Davina Robinson

2019. 07. 04.

Pajzán kíváncsiság

Curiosa

Színes, feliratos francia erotikus dráma

Mozibemutató: 2019. 07. 04.

A 19. század végén egy párizsi dandy szerelmi háromszögbe bonyolódik egy nőért, akinek ugyan a megkopott hírű költőért dobog a szíve, mégis a másik férfit választja, annak jobb pénzügyi helyzete miatt. A hiúságában sértett Pierre Algériába utazik, ahol megismerkedik, majd viharos kapcsolatba keveredik egy igéző helyi lánnyal, és akivel közös szenvedélyük az erotikus fotózás lesz.

 • Rendezte: Lou Jeunet

 • Szereplők: Noémie Merlant, Niels Schneider, Benjamin Lavernhe, Camélia Jordana

2019. 05. 30.

Dominó

Domino

Színes, szinkronizált dán-francia-amerikai thriller

Mozibemutató: 2019. 05. 30.

Egy koppenhágai rendőr társát egy titokzatos férfi meggyilkolja. A rendőr volt partnere szeretőjével kezd nyomozni az ügyben – mindketten küldetésként élik meg az elkövető levadászását.

 • Rendezte: Brian De Palma

 • Szereplők: Nikolaj Coster-Waldau, Carice van Houten, Guy Pearce, Nicolas Bro, Søren Malling, Thomas W. Gabrielsson, Paprika Steen

2019. 05. 16.

Éter

Eter

Színes, feliratos lengyel-magyar-litván-ukrán-olasz dráma

Mozibemutató: 2019. 05. 16.

A 20. század elején, a világháború árnyékában egy lengyel orvos mániákusan kísérletezik az éterrel, a kvintesszenciával, ami megfosztja pácienseit szabad akaratuktól, tudatuktól, ugyanakkor teljesen megszünteti fájdalomérzetüket. Amikor egy fiatal nő belehal egy kudarcos kísérletébe, halálra ítélik, és a bitófától csak az utolsó pillanatban menekül meg.

 • Rendezte: Krzysztof Zanussi

 • Szereplők: Jacek Poniedzialek , László Zsolt, Andrzej Chyra , Ostap Vakulyuk, Maria Ryaboshapka, Stanislav Kolokolnikov, Malgorzata Pritulak, Rafal Mohr, Pálos Zsuzsa

2019. 04. 18.

Hotel Mumbai

Hotel Mumbai

Színes, szinkronizált ausztrál-amerikai-indiai akció-thriller

Mozibemutató: 2019. 04. 18.

Tíz elszánt terrorista köt ki Mumbai partjainál egy motorcsónakkal. Céljuk több helyszínen merénylet elkövetése a hatalmas indiai metropoliszban, amelyekkel a lehető legtöbb áldozatot akarják szedni. Utolsó célpontjukként benyomulnak a világhírű Taj Hotel luxusszállodába.

 • Rendezte: Anthony Maras

 • Szereplők: Dev Patel, Armie Hammer, Jason Isaacs, Angus McLaren

2019. 04. 11.

Eksztázis

Climax

Színes, feliratos, francia zenés horrorfilm

Mozibemutató: 2019. 04. 11.

Táncosok gyűlnek össze egy erdő közepén lévő, bezárt iskolaépületben, hogy eltáncolják az utolsó táncukat. Az egész éjjel tartó buli hallucinogén rémálomba fordul, amikor rájönnek, hogy a szangriájukba valaki LSD-t tett.
Gaspar Noé filmjének premierje a világ legrangosabb filmfesztiválján, Cannes-ban volt. A Klimax a Rendezők Kéthete szekcióban szerepelt, ahol a Nemzetközi Artmozi Szövetség CICAE-díját nyerte el. A kritikusok szerint a Klimax a cannes-i program egyik legjobb filmje volt.

 • Rendezte: Gaspar Noé

 • Szereplők: Sofia Boutella, Romain Guillermic, Souheila Yacoub, Kiddy Smile

2019. 04. 11.

Susotázs

Susotázs

Színes magyar kisjátékfilm

Mozibemutató: 2019. 04. 11.

A két magyar szinkrontolmács napja úgy indul a prágai nemzetközi hűtőgépgyártó konferencián, mint bármelyik másik munkanap. Mikor azonban megtudják, hogy mindössze egy személy hallgatja őket, és az egy csinos nő, az események több, nem várt fordulatot vesznek.

 • Rendezte: Tóth Barnabás

 • Szereplők: Göttinger Pál, Takács Géza, Osvárt Andrea, Szirmai Márton, Boldoghy Borbála, Valiszka László, Paolo Falcioni, Korrina Hegarty

2019. 03. 28.

Az eltűntek

Keepers/The Vanishing

Színes, szinkronizált angol thriller

Mozibemutató: 2019. 03. 28.

Az eltűntek megtörtént eseményeket dolgoz fel. 1900. december 20-án a Flannan-szigetek három világítótoronyőre nyom nélkül eltűnt. A férfiak teste sosem került elő, s azóta is találgatások tárgya, hogy mi történt velük.

 • Rendezte: Kristoffer Nyholm

 • Szereplők: Gerard Butler, Peter Mullan, James Ducat, Connor Swindells, Søren Malling, Ólafur Darri Ólafsson

WordPress Video Lightbox Plugin