Filmjeink

 • Filmbemutatók dátum szerint

2018. 11. 08.

Egy nap

Színes, magyar játékfilm

Mozibemutató: 2018. 11. 08.

Anna 40 körül van. Rohan. Van három gyereke, férje, munkája, anyagi szorongása. A pénzük fillérre, a napjaik percekre vannak beosztva. Anna odaér, megígér, elintéz, elhoz, fejben tart, órát tart. Anna nem éri utol a férjét. Szeretne beszélni vele.

 • Rendezte: Szilágy Zsófia

 • Szereplők: Szamosi Zsófi, Füredi Leó, Barcza Ambrus, Varga-Blaskó Zorka, Gárdos Márk, Láng Annamária, Vándor Éva, Hajduk Károly

2018. 09. 27.

Utoya, július 22.

Utøya 22. juli

Színes, feliratos norvég dráma

Mozibemutató: 2018. 09. 27.

Fiatalok táboroznak egy norvég szigeten, 2011 júliusában. Az oslói bombamerénylet híre eléri őket, de nem sejtik, hogy ők sincsenek biztonságban. Hirtelen lövések zaja töri meg a csendet. Erik Poppe drámája a norvég Utoya szigeten 2011. július 22-én megtörtént tömegmészárlást idézi fel újra, valós időben, vágás nélkül.

 • Rendezte: Erik Poppe

 • Szereplők: Andrea Berntzen, Aleksander Holmen, Brede Fristad, Elli Rhiannon, Müller Osbourne, Sorosh Sadat, Ada Eide

2018. 09. 13.

Remélem legközelebb sikerül meghalnod :-)

Színes magyar tini thriller

Mozibemutató: 2018. 09. 13.

Eszter a tinédzserkor megpróbáltatásait a mangák világában igyekszik átvészelni. Kívülállóként szemléli kortársait, náluk sokkal többet jelent neki, hogy angoltanára külön figyelmet fordít rá. Amikor egy nap a tanár váratlanul elmegy a gimnáziumból, Eszter lába alól kicsúszik a talaj.

 • Rendezte: Schwechtje Mihály

 • Szereplők: Herr Szilvia, Vajda Kristóf, Polgár Csaba, Rácz Dávid, Kardos Róbert, Lénárt Judit, Csúcs Olívia, Schell Judit, Rezes Judit, Mácsai Pál

2018. 08. 30.

A jelenés

L’apparition

Színes, feliratos francia dráma

Mozibemutató: 2018. 08. 30.

Egy oknyomozó újságírót a Vatikán egy különleges feladattal bíz meg. Újságírói objektivitása és oknyomozó képessége miatt felkérik, hogy vegyen részt egy vallásos jelenést vizsgáló bizottság munkájában. Egy kis dél-francia faluban egy 18 éves lány azt állítja, Szűz Mária jelent meg számára.

 • Rendezte: Xavier Giannoli

 • Szereplők: Vincent Lindon, Galatéa Bellugi, Patrick d'Assumçao, Anatole Taubman, Elina Löwensohn, Claude Lévèque

2018. 08. 30.

Bűbájosok

Demi soeurs

Színes, szinkronizált francia vígjáték

Mozibemutató: 2018. 08. 30.

Lauren, a gyönyörű 29 éves lány, be szeretne törni a divat világába, ezért partiról partira jár Párizsban. Olivia, a 28 éves pszichológus két dolog megszállottja: hogy megmentse szülei cukrászdáját és hogy megtalálja a tökéletes férjet. 26 évesen Salma a tüzes fiatal történelem tanárnő még mindig anyjával él a kertvárosban.

 • Rendezte: Saphia Azzeddine, François-Régis Jeanne

 • Szereplők: Sabrina Ouazani , Alice David, Charlotte Gabris, Barbara Probst, Patrick Chesnais, Ouidad Elma, Romain Lancry, Tiphaine Daviot

2018. 08. 16.

Az elrabolt hercegnő

The Stolen Princess

Színes, szinkronizált ukrán családi animációs film

Mozibemutató: 2018. 08. 16.

Ez a varázslatos mese a bátor lovagok, szépséges hercegnők és mágusok világában játszódik. Ruszlán, a vándorszínész arról álmodik, hogy lovag lesz belőle. Egy napon találkozik a szépséges Milával, akivel első látásra egymásba szeretnek, ám a fiú nem sejti, hogy ő a király lánya.

 • Rendezte: Oleh Malamuzh

 • Szereplők:

2018. 08. 09.

A kíméletlen

A Prayer Before Dawn

Színes, feliratos angol-amerikai-francia dráma

Mozibemutató: 2018. 08. 09.

Egy fiatal angol bokszolót pitiáner drogügyletek miatt Thaiföld legkeményebb börtönébe zárják. Billy Moore számára hamarosan világossá válik, hogy a kegyetlen helyen csak akkor maradhat életben, ha alkalmazkodik a fegyház belső szabályaihoz.

 • Rendezte: Jean-Stéphane Sauvaire

 • Szereplők: Joe Cole, Vithaya Pansringarm , Nicolas Shake, Panya Yimmumphai, Billy Moore, Somluck Kamsing, Pornchanok Mabklang

2018. 06. 21.

Gombos Jim és Lukács, a masiniszta

Jim Knopf und Lukas der Lokomotivführer

Színes, szinkronizált német családi kalandfilm

Mozibemutató: 2018. 06. 21.

Gyöngyélet Földje a világ egyik legcsodálatosabb szigetországa. Békességben élnek itt az emberek, már az a néhány, aki elfér rajta. Gyöngyélet Földje ugyanis olyan kicsi, hogy királyának, Háromnegyedtizenkettedik Alfonznak nagy gondot okoz az esetleges túlnépesedés. Egy napon egy fekete bőrű kisfiú érkezik a szigetre, s ezzel a lakosok száma az eddigi négyről ötre emelkedik!

 • Rendezte: Dennis Gansel

 • Szereplők: Henning Baum, Solomon Gordon, Kao Chenmin, Leighanne Esperanzate

2018. 06. 14.

Az élet napos oldala

Solsidan

Színes, szinkronizált svéd vígjáték

Mozibemutató: 2018. 06. 14.

Üdvözöljük a svéd hétköznapokban! Az élet napos oldala három pár életébe enged betekintést, akik mindenki számára ismerős problémákkal küzdenek. Válások, szerelmek, gyerek utáni vágyakozás, bizarr szülők és íratlan fürdőzési szabályok nevettetik meg a nézőt.

 • Rendezte: Felix Herngren, Måns Herngren

 • Szereplők: Felix Herngren, Mia Skäringer, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch, Henrik Dorsin, Malin Cederbladh, Henrik Schyffert, Sven Wollter

2018. 06. 07.

Örökség

Hereditary

Színes, szinkronizált amerikai horrorfilm

Mozibemutató: 2018. 06. 07.

Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében.

 • Rendezte: Ari Aster

 • Szereplők: Toni Collette, Alex Wolff, Gabriel Byrne, Milly Shapiro, Ann Dowd

WordPress Video Lightbox Plugin