Filmjeink

 • Filmbemutatók dátum szerint

2018. 06. 21.

Gombos Jim és Lukács, a masiniszta

Jim Knopf und Lukas der Lokomotivführer

Színes, szinkronizált német családi kalandfilm

Mozibemutató: 2018. 06. 21.

Gyöngyélet Földje a világ egyik legcsodálatosabb szigetországa. Békességben élnek itt az emberek, már az a néhány, aki elfér rajta. Gyöngyélet Földje ugyanis olyan kicsi, hogy királyának, Háromnegyedtizenkettedik Alfonznak nagy gondot okoz az esetleges túlnépesedés. Egy napon egy fekete bőrű kisfiú érkezik a szigetre, s ezzel a lakosok száma az eddigi négyről ötre emelkedik!

 • Rendezte: Dennis Gansel

 • Szereplők: Henning Baum, Solomon Gordon, Kao Chenmin, Leighanne Esperanzate

2018. 06. 14.

Az élet napos oldala

Solsidan

Színes, szinkronizált svéd vígjáték

Mozibemutató: 2018. 06. 14.

Üdvözöljük a svéd hétköznapokban! Az élet napos oldala három pár életébe enged betekintést, akik mindenki számára ismerős problémákkal küzdenek. Válások, szerelmek, gyerek utáni vágyakozás, bizarr szülők és íratlan fürdőzési szabályok nevettetik meg a nézőt.

 • Rendezte: Felix Herngren, Måns Herngren

 • Szereplők: Felix Herngren, Mia Skäringer, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch, Henrik Dorsin, Malin Cederbladh, Henrik Schyffert, Sven Wollter

2018. 06. 07.

Örökség

Hereditary

Színes, szinkronizált amerikai horrorfilm

Mozibemutató: 2018. 06. 07.

Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében.

 • Rendezte: Ari Aster

 • Szereplők: Toni Collette, Alex Wolff, Gabriel Byrne, Milly Shapiro, Ann Dowd

2018. 05. 24.

A fa alatt

Undir trénu

Színes, feliratos izlandi fekete vígjáték

Mozibemutató: 2018. 05. 24.

Két középkorú házaspár váratlanul rossz szomszédi viszonyba keveredik egymással. A tipikus kertvárosi csetepaténak induló eseménysor azonban egyszer csak irányt vált, és váratlanul egy kontrollálhatatlan erőszakspirálba torkollik ebben az éjfekete humorú, izlandi társadalmi szatírában.

 • Rendezte: Hafsteinn Gunnar Sigurðsson

 • Szereplők: Steinþór Hróar Steinþórsson, Edda Björgvinsdóttir, Sigurður Sigurjónsson, Þorsteinn Bachmann, Selma Björnsdóttir, Lára Jóhanna Jónsdóttir

2018. 05. 24.

Aki bújt, aki nem

Aki bújt, aki nem

Színes magyar kisjátékfilm

Mozibemutató: 2018. 05. 24.

Egy szegény magyar faluba érkezik egy drága autó. Az utcán bújócskázó gyerekeket nagyon érdekli a kocsi, a sofőr megengedi, hogy egyenként beüljenek, legnagyobb boldogságukra minden gombot kipróbálhatnak. A sofőr mindenkivel nagyon kedves, közvetlen, elindul a játék, a cél, hogy minden elbújt gyereket megtaláljanak és beültessenek az autóba.

 • Rendezte: Schwechtje Mihály

 • Szereplők: Czabán György, Miklós Marcell, Komán Boglárka, Mohácsi Virág, Szeles Kati, Szeles Kati, Káté Ádám, Berkes Boglárka, Fehér Sanyi, Dömötör Abigél, Jónás Lali, Pászik Krisztofer, Sárossy Melani

2018. 05. 17.

Viktoria

Viktoria

Színes, feliratos bolgár-román dráma

Mozibemutató: 2018. 05. 17.

A Nyugatról álmodozva Borjana semmiképp sem akar gyereket vállalni a kommunista Bulgáriában, ám 1979-ben mégis megszületik lánya, Viktoria. A csecsemőnek rejtélyes módon hiányzik a köldöke, ezért azonnal kikiáltják az Évtized Gyermekének, és Viktoriát kilenc éves koráig tejben-vajban füröszti állam anyácska.

 • Rendezte: Maya Vitkova

 • Szereplők: Irmena Chichikova, Daria Vitkova, Kalina Vitkova, Mariana Krumova, Dimo Dimov, Georgi Spasov, Anastasia Ingilizova, Svetoslav Draganov

2018. 05. 10.

Három hegycsúcs

Drei Zinnen

Színes, feliratos német-olasz thriller

Mozibemutató: 2018. 05. 10.

A Dolomitokban vakációzik Lea fiával és új barátjával. A nő két éve hagyta el férjét, s gyereke számára megfelelő apapótléknak tűnik új választottja. A kirándulás során azonban mindinkább felszínre kerülnek olyan érzelmek, és viszonyok, amelyek közel sem egy kiegyensúlyozott család hétköznapjairól árulkodnak.

 • Rendezte: Jan Zabeil

 • Szereplők: Alexander Fehling, Bérénice Bejo, Arian Montgomery

2018. 04. 26.

Belle és Sébastien 3. – Mindörökké barátok

Belle et Sébastien 3: Le Dernier Chapitre

Színes, szinkronizált francia családi kalandfilm

Mozibemutató: 2018. 04. 26.

Belle és Sébastien története a mostani harmadik résszel lezárul. A trilógia befejező epizódjában Sébastien már tizenkét éves, pireneusi hegyi kutyája, a hófehér Belle pedig három kölyök édesanyja.

 • Rendezte: Clovis Cornillac

 • Szereplők: Félix Bossuet, Tchéky Karyo, Clovis Cornillac, Thierry Neuvic, Margaux Chatelier

2018. 04. 12.

Téli fivérek

Vinterbrødre

Színes, feliratos dán dráma

Mozibemutató: 2018. 04. 12.

Dánia egy elhagyatott, távoli zugában, zord téli környezetben, a helyi mészkőbánya zárt munkásközösségében éli mindennapjait egy testvérpár, Johan és Emil. Ezen a szürreális ipari tájon napi rutinjukat a megszokott rituálék szerint végzik, amíg a köztük és egy másik család között ki nem robban egy gyorsan elharapózó konfliktus.

 • Rendezte: Hlynur Pálmason

 • Szereplők: Elliott Crosset Hove, Simon Sears, Victoria Carmen Sonne, Lars Mikkelsen

2018. 03. 29.

Lajkó – Cigány az űrben

Lajkó - Cigány az űrben

Színes, magyar fekete vígjáték

Mozibemutató: 2018. 03. 29.

1957 elején a Nagy Szovjetunió úgy dönt, hogy baráti országai közül Magyarországnak ad esélyt, hogy kiválassza a földkerekség első kozmonautáját, aki majd az első ember lehet az űrben. Karmazsin Jenő elvtárs, a Kunmadarasi Vörösiszap Termelőszövetkezet elnöke tudja is, ki lehetne a legmegfelelőbb jelölt a nagy utazásra: Serbán Lajos, azaz Lajkó, ahogy mindenki hívja, már gyermekkora óta betegesen vonzódik a csillagokhoz.

 • Rendezte: Lengyel Balázs

 • Szereplők: Keresztes Tamás, Gyabronka József, Pálffy Tibor, Anna Böger, Fehér László, Beniuk Bohdan, Varga Zétény, Papadimitriu Athina, Trokán Nóra, Rajkai Zoltán, Máté Gábor, Lukáts Andor, Gosztonyi Csaba, Szirtes Ági, Trill Zsolt

WordPress Video Lightbox Plugin