Filmjeink

 • Filmbemutatók dátum szerint

2019. 03. 14.

Apró mesék

Színes, magyar romantikus történelmi thriller

Mozibemutató: 2019. 03. 14.

Hónapokkal a II. világháború után egy szökevény szélhámos szenvedélyes szerelmi viszonyba keveredik, amely könnyen az életébe kerülhet.

 • Rendezte: Szász Attila

 • Szereplők: Szabó Kimmel Tamás, Kerekes Vica, Molnár Levente, Tóth Bercel, Gyabronka József

2018. 12. 20.

Az Úr hangja

Színes, magyar dráma

Mozibemutató: 2018. 12. 20.

A Stanislaw Lem regénye alapján készülő film az eredeti mű gondolatvilágát adaptálja egy napjainkban játszódó, izgalmas családi krimi keretei közé. Az Úr hangja főhőse a harmincas éveinek végén járó Péter, egy titokzatos balesetekről szóló dokumentumfilmben felismerni véli a hetvenes években disszidált, azóta nem látott apját.

 • Rendezte: Pálfi György

 • Szereplők: Polgár Csaba, Eric Peterson, Kiss Diána Magdolna, Fekete Ádám, Bánsági Ildikó

2018. 12. 20.

Párizs császára

L’Empereur de Paris

Színes, szinkronizált francia bűnügyi kalandfilm

Mozibemutató: 2018. 12. 20.

Napóleon uralkodásának idején François Vidocq többször is sikeresen megszökött az ország leghírhedtebb börtönéből, ezzel legendás hírnévre tett szert. Utolsó látványos szökését követően egyszerű kereskedőként próbál láthatatlanná válni. Múltjától azonban nem szabadulhat…

 • Rendezte: Jean-François Richet

 • Szereplők: Vincent Cassel, Olga Kurylenko, Fabrice Luchini, Freya Mavor, August Diehl, Denis Ménochet, Patrick Chesnais, James Thierrée, John Sehil, William Sciortino

2018. 12. 06.

Lengemesék 2 – Tél a nádtengeren

Színes magyar rajzfilm

Mozibemutató: 2018. 12. 06.

A Lengemesék tavaszi, és nyári kalandjai után ezúttal őszi-téli mesék várják a legkisebbeket. Ősszel a Nádtengeren a költöző madarakat búcsúztatják. Az Afrika felé tartó fecskeraj szállást kér éjszakára, ám a csapatból az egyik fiatal fecske megbetegszik. Vilkó meg akarja gyógyítani a fecskét, és ebben az sem tartja vissza, hogy a Nádtengeren nincs olyan gyógyszer, ami erőt tudna önteni a legyengült kismadárba.

 • Rendezte: Pálfi Zsolt

 • Szereplők:

2018. 11. 29.

A ház, amit Jack épített

The House That Jack Built

Színes, szinkronizált dán pszicho-thriller

Mozibemutató: 2018. 11. 29.

A hetvenes-nyolcvanas évek Amerikájában követjük Jack (Matt Dillon), a sorozatgyilkos öt gyilkosságának történetét. A kiemelkedő intelligenciájú férfi maga mesél a tizenkét év leforgása alatt megtörtént, tetszőlegesen kiválasztott rémtetteiről, sorozatgyilkossá érésének állomásairól.

 • Rendezte: Lars von Trier

 • Szereplők: Matt Dillon, Bruno Ganz, Uma Thurman, Siobhan Fallon Hogan, Sofie Gråbøl, Riley Keough, Jeremy Davies

2018. 11. 15.

Lány

Girl

Színes, feliratos belga dráma

Mozibemutató: 2018. 11. 15.

Lara 15 éves lány, aki fiútestbe született. Profi balerinának készül a nagy presztízsű belga táncakadémia növendékeként. A balett órákon a fizikai és lelki tréning minden táncosnak önmagában is nagy megterhelést jelent, Lara ráadásul közben nemi átalakító műtétére is készül.

 

 • Rendezte: Lukas Dhont

 • Szereplők: Victor Polster, Arieh Worthalter, Oliver Bodart, Tijmen Govaerts, Katelijne Damen, Valentijn Dhaenens

2018. 11. 08.

Egy nap

Színes, magyar játékfilm

Mozibemutató: 2018. 11. 08.

Anna 40 körül van. Rohan. Van három gyereke, férje, munkája, anyagi szorongása. A pénzük fillérre, a napjaik percekre vannak beosztva. Anna odaér, megígér, elintéz, elhoz, fejben tart, órát tart. Anna nem éri utol a férjét. Szeretne beszélni vele.

 • Rendezte: Szilágy Zsófia

 • Szereplők: Szamosi Zsófi, Füredi Leó, Barcza Ambrus, Varga-Blaskó Zorka, Gárdos Márk, Láng Annamária, Vándor Éva, Hajduk Károly

2018. 11. 01.

Bérgyilkost fogadtam

Dead in a Week: Or Your Money Back

Színes, szinkronizált angol fekete vígjáték

Mozibemutató: 2018. 11. 01.

William tíz sikertelen öngyilkossági kísérlet után megbíz egy idősödő bérgyilkost a feladat professzionális végrehajtásával. A bérgyilkos egy hetet kap a megbízás teljesítésére, és szerződésben rögzítik, ha ennyi idő alatt nem sikerül a túlvilágra küldeni a fiatalembert, akkor a megbízó visszakapja a pénzét.

 • Rendezte: Tom Edmunds

 • Szereplők: Aneurin Barnard, Tom Wilkinson, Christopher Eccleston, Gethin Anthony, Freya Mavor, Nigel Lindsay, Marion Bailey, Velibor Topic

2018. 10. 25.

A bűnös

Den skyldige

Színes, szinkronizált dán thriller

Mozibemutató: 2018. 10. 25.

A készenléti diszpécser, felfüggesztett rendőr, Asger Holm egy nő segélyhívását fogadja, akiről hamarosan kiderül, hogy elrabolták. Amikor a hívás hirtelen megszakad, elkezdődik a hajsza az emberrabló után.

 • Rendezte: Gustav Möller

 • Szereplők: Jakob Cedergren, Jessica Dinnage, Omar Shargawi, Johan Olsen, Jacob Lohmann, Katinka Evers-Jahnsen, Jeanette Lindbæk, Simon Bennebjerg, Laura Bro

2018. 10. 18.

A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt

The Extraordinary Journey of the Fakir

Színes, szinkronizált, francia-amerikai vígjáték

Mozibemutató: 2018. 10. 18.

Egy fiatal indiai utcai fakír anyja halála után útnak indul, hogy felkutassa Franciaországban élő, sosem látott apját. Párizsba érkezésekor semmi nem a tervek szerint alakul, végül egy hóbortos taxisofőr egy külvárosi IKEA áruháznál teszi ki. Segítségére siet egy bájos francia-amerikai lány, Marie, akibe azonmód szerelmes lesz.

 • Rendezte: Ken Scott

 • Szereplők: Dhanush, Bérénice Bejo, Erin Moriarty, Barkhad Abdi, Gérard Jugnot, Ben Miller, Abel Jafri, Sarah-Jeanne Labrosse, Kay Greidanus

WordPress Video Lightbox Plugin